Stories

Vi har inga större problem med att underhålla oss här i Camp Lella. Ikväll skriver vi sagor. Enjoy!

Nr. 1
Det var en gång ett lok som hade ätit alldeles för mycket pepparkaksdeg. Hon mådde illa varje gång hon såg en naken snopp. Det kliade i hennes ögon och hon ville bara hugga av den nakna snoppen med en lösfitta.
-Mycket skönt!
Sedan smörjde hon in den i glidmedel som doftar honung och kantareller, och en liten touch av god fis.

Nr.2
Det var en gång en liten ful Joelbit. Han gillade att måla med kritor och kasta sniglar. Han tyckte också väldigt mycket om helosansalva, just för att det smörjde till a la picko så bra. Men en dag kände han att den blev lite rostig. Han gnuggade med Svinto och alla möjliga medel för att få bort det rostiga. Det var helt jävla omöjligt. Så han drog till en hora och knullade sönder hennes håriga vulva.

Nr.3
Jag kände en gång en kvinna som bodde i en koja. Hon hade inga kläder. Bara en fin toalettstol. Denna toalettstol var väldigt unik på ett sätt som många kan förstå, då en person vid namn Louise har bajsat på den. Kladdade och kletade runt lite och sedan åt jag upp allt bajs. Det börjar bli dags för orgasm. Fram med Doda och Pettir och lite Twilight.

Nr.4
För 54 år sedan föddes en bajsbrun unge som döptes till Lella. "Hon såg ut lite som en", sa hennes stolta far. En dag när de gick ut med sin fittunge sprutande hon bajs upp på ryggen från blöjan. Alla i närheten blev bruna av allt skvätt. Det luktade verkligen skit. Alla badade i bajs och levde lyckliga i alla sina dagar.
OM ni bara visste vad som händer i en lägenhet med 4 äckeltanter.

Kommentarer
Postat av: Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

Haft en bra dag?:)

kram ♥

2010-01-23 @ 22:59:50
URL: http://hejjellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0